torstai 30. toukokuuta 2013

Ei se oo niin vakavaa


Musta on tärkeetä ettei ota tätä laihdutus projektia liian vakavasti. Viime viikolla oltiin Jasminin kanssa lenkillä, ja kotipihassa huomasin että mulla tullut maidot läpi paidasta :) hehe ei mikään ihme että mua vähän tuijotettiin.


Samoin suunnitelmat. Ei ne aina mene niinkuin ajattelis ja haluis asioiden menevän. Eilen mä täällä uhoilin jotain viikko ohjelmasta, ja jo heti eilen jäi jalkatreeni tekemättä, oli nimittäin hieman hapokasta illalla, kun kävelyä tuli melkein 13km. 


 Jotta ei nyt kellekkään jäis epäselväksi että mä joskus **epäonnistun**, niin voin kertoa että tän päivän lounas näytti tältä... JA tän lisäksi söin maailman isoimman tuulihatun, jossa oli kermavaahtoa, mansikkahilloa sekä kinuskikastiketta <3 Kuvaa en edes ehtiny siitä ottamaan, koska se hävisi nopeasti lautaselta
Ai että oli hyvää :) suosittelen

On ihan turha ryhtyä johonkin hommaan pakosta ja rääkillä. Toki itseään voi välillä vähän tökkiä, mutta ei niin että homma maistuu puulta. Jos kokoajan vaan vahtii kaloreita, miettii tuloksia, murhetii vaakaa ja treenejä niin siinä ollaan kovaa matkaa menossa kohti jonkinmoista syömishäiriötä.

Mulla on aika rento asenne tätä laihdustusta kohtaan, ja en jaksa nipottaa. Syön karkkia ainakin kerran viikossa, ja jos mua huvittaa niin syön jotain tän päivän kaltaista 'ruokaa'. 
Erona entiseen on se, ettei tämä ole jokapäiväistä, vaan ruokavalio on 90% kondiksessa. 
Tärkeintä on hyvä olo, ja jos mä en välillä saisi herkutella, ja jättää jonkun 'treenin' tekemättä, niin mulla tuskin olisi enää niin hyvä olo.

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Unirytmi (Jasmin)

Muru aloitti uudessa työssä pari viikkoa sitten ja huomaa kyllä, että oma unirytmi on muokkaantunut sitä mukaan - siis huonompaan suuntaan. Hänen työvuoronsa ovat hyvin iltapainotteisia ja kotona ollaan about klo 01. Minä tietysti ikävöidessäni olen odottanut hereillä murua kotiin. Huomaa kyllä heti, että kroppa on huomannut tämän muutoksen myös. Ei hyvä. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä taas aikaisemmin nukkumaan. Semmonen yhdentoista aikaan olis ihan jees ja herätys sitten 8-9 maissa olis tosi bueno mun mielestä! Siitä on sitten kiva mennä aamulenkille ja jatkaa reippaana päivää. Tänään tää mun uusi unirytmi ei toteudu, sillä kello on jo puoli yksi tätä kirjoittaessa. Fail. ;)

Tänään aamu alkoi kankeasti Katjan puhelinsoittoon -> herätti mut siis, ei Katjan puhelut muuten kankeita ole, haha! Ei se mitään haitannut, koska herätyskello olis soinu jokatapauksessa siitä 3 minuutin kuluttua. Eilenkin päivä taas venähti, joten hyvä kun sain 6 tuntia nukuttua. No anyway, mulla oli aamulla fysioterapia, jonka jälkeen käytiin Katjan kanssa lenkillä. (Kuva löytyikin Katjan edellisestä postauksesta) Muuten tänään on ollut yhteinen vapaapäivä murun kanssa part 2. Päivä meni aika samaa rataa kuin eilen, eli ulkona oltiin paljon ja pyöräiltiin. Hyvä puoli siinä on se ulkoilu, huono puoli ruokailujen epäsuunnitelmallisuus ja ruoka-ajat ovat olleet nyt hieman pyllystä. :/ Ei ihme, ettei se paino laske. Se mistä tykkäsin Superdieetin aikana oli se kellontarkka ruokailuaika. Sen kuuden viikon aikana mä pystyin aika hyvin pitämään kiinni siitä, että söin 2,5-4h välein. Nyt noista ajoista ei ole tietoakaan. Plääh! Kiloklubikin näyttää aika paljon keltaista ja punaista palluroiden suhteen lately, joten siinäkin on petrattavaa. Tuntuu, että nää parit viime viikkoa oli kuin olis ollut lomalla (säät on ainakin suosinut) ja siitä johtuen kaikki suunnitelmallisuus meni sen siliän tien kankkulan kaivoon. Ei hyvä! Nyt on oikeasti skarpattava! Oon sortunut nyt monena päivänä "helppoihin" ratkaisuihin nälän koittaessa ja ne on tietysti olleet niitä huonoja valintoja.

Muuten tässä alkaa olla pikkuhiljaa matkakuumetta. Lähetään murun kanssa siis Belgiaan kahen viikon päästä. Siellä luvassa olis yhdet häät ja muuten vaan chillailua ja oleskelua. Ajateltiin vuokrata auto ja huristella Hollantiin ja Saksaan käymään. Miksei myös Ranskaankin! Ou jee!


No okei, mä tiedän, ettei Belgiassa ole ton näköistä (kuva otettu viime vuoden kesälomareissulta Marseillessa), mutta se kuvastaa mun halua päästä ulkomaille ja PIAN!

Viikon suunnitelma (Katja)

Mulla on paikat taas aika jumissa alkuviikon jumpista. Jalat on ku tolpat ja maha/selkä niin hellänä ettei meinannu sängystä päästä aamulla :) kaikki lihas-kivut otetaan avosylin vastaan ja ollaan kiitollisia että vihdoin jumppa kulkee. Tein maanantaina itelleni tän viikon tarkan suunnitelman liikunnan suhteen ja se näyttää tältä:

Maanantai: Jalat + Kävely (min.40min) --CHECK
Tiistai: Vatsa/Selkä + Aamu Aerobinen  --CHECK
Keskiviikko: Jalat + Aerobinen --Aerobinen CHECK ja tulee vielä jalat tehtyä+iltalenkki
Torstai: Kädet + Kävely (min.40min)
Perjantai Jalat + Aamu Aerobinen
Lauantai: Kävely + Vatsa/Selkä
Sunnuntai: Lepo

Näiden lisäks yritän jaksaa venyttelyt iltaisin telkkarin ääressä.

Nyt nää on siis ihan suuntaa antavia. Kaikkea ei ehkä tule tehtyä, mutta tavoitteena olisi kuitenkin. Keskityn nyt alavartaloon kolmesta hyvästä syystä: 
1. Koska inbody tuloksissa oli selvästi eroa ala ja ylävartalon välillä, (alavartalo heikompi suhteessa ylävartaloon) 
2. Toinen syy on se että haluan edelleen itselleni sellaisen pyllyn mihin itse olen tyytyväinen.(Lue iso ja pyöreä, ei littana niinkuin nyt)
3. Tulee kuitenkin käsillä tehtyä päivittäin hyvin paljon kantamista ja työntämistä, joten jo pelkästään hyötyliikunnan puolesta tulee käsiä treenattua aika kiitettävästi. 

 Mun uudet lenkki tossut <3 todella buenot



Aamun lenkkikaveriksi valikoitui hyvin paljon laihtunut ystäväni Jasmin! Sanoin Jasminille (huomaatteko että olen oppinut taivuttamaan oikein) aamulla etten meinannu tunnistaa sitä ku se oli ihan normaalin ihmisen näkönen :) Ei todellakaan mitenkään ylipainoinen, vaan täysin normaali! Ihanaa <3

tiistai 28. toukokuuta 2013

Vapaapäivä (Jasmin)


Tänään ollaan vietetty murun kanssa yhteistä vapaapäivää. <3 Ollaan pyöräilty montakymmentä kilometriä ympäri aurinkoista Vaasaa ja käyty pelaamassa minigolfia ystäväpariskunnan kanssa. Mä niin hävisin. Oon ihan kakka siinä! Illasta käytiin vielä pikku iltapalalla kaupungin uudessa meksikolaisessa ravintolassa. Kuvassa yksi ravintolan pöydistä. :D


Sunnuntaina mulla oli ehkä pienoinen krapulan poikanen niistä kaverin kolmikymppisistiä. Nukuin ainakin puoleenpäivään asti. Sisko laittoi viestiä, että lähdenkö hänen kanssaan rannalle. Siinä sitten aamusmoothie nassuun ja rannalle mars. Oli ihan rentoa, kun sai vaan olla ja maata. Otin kirjan mukaan ja se olikin niin jännä, että en malttanut lähteä rannalta, ennen kuin sain sen luettua. Viitisen tuntia siihen sitten meni. :)


Rannalta lähdettyä olo olikin jo paljon pirteämpi, joten ajattelin kokeilla jotain uutta. Menin salille venyttelytunnille ja se olikin tosi jees, koska mä olen *todella* huono venyttelemään urheilusuoritusten jälkeen. Ilta venyi aika pitkään, koska olin äidin luona katsomassa leffaa ja nukkumaan menin vähän turhan myöhään. Mulla oli maanantai-aamuna lääkäri klo 8 ja silmät seisoi niin päässä. Huomas kyllä, että kroppakin "kiitti" huonoista yöunista. Kävin lääkärin jälkeen pesemässä yhden maton ja kotiin päästyäni nukahdin melkein heti ja nukuin 2h päikkärit. Illemmalla mä sain ihan jäätävän hedarin; valot ja kovat äänet sattui. Tais olla joku lievähkö migreeni. Nukahdin sohvalle jo puoli ysiltä. (kovasti olin suunnitellut kirjoittavani tänne, mutta... Unimasa oli eri mieltä!) Ei murullakaan sen paremmin mennyt, se nukahti about tunti myöhemmin viereiselle sohvalle. :D Herättiin vajaa yks sohvilta ja kömmittiin sitten sänkyyn jatkamaan unia. 14h yöunien jälkeen (hups!) mä heräsin tänään suht pirtsakkana ja lähdin taas juoksulenkille. Tänään mä juoksin normilenkin, mut toisinpäin kuin normisti ja TAAS oli mukamas reitti lyhentynyt. Mä en ala! Muru vinkkas, et laittaisin 3G:n päälle kännykkään niin tulis tarkempaa jälkeä. Pitääpäs kokeilla seuraavan kerran. Huomenna heti aamusta taas fysioterapiaan ja sitten voisi kokeilla taas kotitreeniä. Mun paino nyt heittelehtii ihan ihmeellisesti taas. Että saas nähdä pääsenkö tavoitteeseen lauantaihin mennessä. :/ Tänään on tehnyt niin mieli jädeä, mutta jätin sen suosiosta syömättä, kun eilen tuli syötyä tosi huonosti (pizzaa ja jädeä) -sunnuntaina, kun oli se oikea dagen efter, niin söin mukamas niin "oikein" ja vasta päivä myöhemmin teki mieli "krapulasafkaa". Että tämmöistä tänne. :)

Onnen päivä (Katja)


Mä sain tänään tietää että pääsin vihdoin viimein sinne kouluun jonne olen hakenut jo kolme kertaa. Mä olen ollut niin onnellinen ja super innoissani siitä, ettei asiaa tarvitse enää stressata.
Asiat loksahtavat paikoilleen :)

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Viikonloppu (Katja)

Mieheni tuli nyt viikonlopuksi käymään jälleen ja nää on mulle aina tulikokeita :) Nimitttäin mies pystyy syömään mitä vaan, kuinka paljon tahansa ja milloin tahansa - ilman että se näkyy kropassa. Hänhän tietenkin käyttää tätä super geeniä hyväkseen ja syö: Valkoista leipää, ainakin 5kpl kanamunia päivässä, valkoista riisiä jne. Myös roskaruoka maistuu noin yleisesti ottaen, mutta muuten ei mikään herkkusuu ole.
No mulla oli onneks ruokaa itelleni valmiiksi ja söin sitten salaattia, mung papuja ja jauheliha/pasta sekoitusta pakkasesta. Mies söi makkaraa, ranskalaisia ja kanamunaa :) ei mee karkit ihan tasan ei... MUTTA lauantaina mulla oli herkkupäivä, ja me oltiin kavereitten luona grillaamassa. Söin ainakin 3 makkaraa, karkkia, puolikkaan siiderin (tapahtuu about kerran vuodessa että mä juon alkoholia), ja muutenkin ruokailujen välit oli liian pitkät. Tänään takaisin ruotuun! 

Hyvin positiivista miehen vierailussa on tietysti se, että mä pääsin lenkille heti aamusta. Nousin 7 maissa kun muut vielä nukkui, ja vaikka en vieläkään voi sanoa nauttivani mitenkään erityisesti jaloissa olevasta kivusta lenkkeilyn aikana, niin nautin siitä että saa vähän vaihtelua jumppiin. Juoksin/kävelin vuprotellen 4km ja aikaa kului reipas 30min (runkeeper sano ittensä irti, niin tarkkaa tietoa lenkistä ei ole)




lauantai 25. toukokuuta 2013

Laiska mikä laiska (Jasmin)

Siis tänne kirjoittelun suhteen. Monena iltana se on ollut suunnitelmissa ja sitten  mä olen nukahtanut, että näin hyvin mullakin menee. No just joo. Anteeksi. :( En mä kyllä oikeasti ole laiska ollut. Keskiviikkona pidin välipäivän ja suuntasin rannalle. Mulla on yksi lemppariranta Vaasassa. Tai siis yhdellä rannalla löytyy naisten puoli, joka on siis sellainen erillisrakennus ja siitä menee rappuset suoraan mereen. Siellä ei tarvi huolehtia hiekasta, se on vähän suojaisempi jos tuulee ja siellä saa ottaa just niin nakuna aurinkoa kuin haluaa. I just love it! Mä en hirveesti piittaa rusketusraidoista, joten that's my place!

(Paikalla on tosi fancy nimi)

Torstaina pistin taas juoksuksi ja mä olen ihan varma, että Sports Trackeriin ei ole luottamista. (ainakaan mitä kilometreihin tulee) Juoksi saman lenkin kuin maanantaina, mutta nyt lisäsin pari korttelia, jotta matka pidentyisi. Olipas mielenkiintoista huomata lenkin päättyessä, että Sports Trackerin mukaan olin juossut vähemmän kuin maanantaina. Lies, such lies! Mistä mä saisin hyvän (tarkan!) lenkin, et tietäis varmasti onko se 5km vai ei? Ens viikolla Vaasassa on Nice Run -pitää varmaan mennä tsiigaan niiden reittiohjeet ja ruveta juoksemaan sitä sit ympäri. 
Illemmalla tosiaan nähtiin Katjan kanssa piiiitkästä aikaa. Niinkuin Katja kirjoittikin niin mittailtiin taas senttejä ja onhan niitä lähtenyt, jes! <3

Tässä tuloksia 23.3. ja 23.5. ja tosiaan kädet on mitattu suurimman allin kohdalta ja reidet siitä läskeimmästä kohdasta.

Vyötärö:    90cm   ->  83cm = -7cm
Lantio:    117cm ->  109cm = -8cm
Oikea käsi: 40cm -> 35,5cm = 4,5cm
Vasen käsi: 41cm -> 35cm = -6cm
Oikea reisi: 71cm -> 66,5cm = -4,5cm
Vasen reisi: 71cm -> 66,5cm = -4,5 cm

Eli siis senttejä on kahdessa kuukaudessa lähtenyt yhteensä 34,5cm. Siitä saa olla jo todella tyytyväinen! :)

Eilen me pyöräiltiin murun vapaapäivän kunniaksi ympäriämpäri Vaasaa ja illaksi mentiin paikallisen yökerhon VIP-bileisiin. Siellä oli grilli kuumana ja ruokaa kaikelle kansalle. Mäkin söin kesän kunniaksi yhden makkaran. Hyvää oli! No joo, söin mä muutakin, mutta se makkara oli paras. :D

Tänään aamulla sitten lauantain kunniaksi tietenkin spinninkiin ja yritin visioida sen makkaran mun lanteilla ja yritin polkea nopeampaa. :) Illalla oon suuntaamassa rakkaan ystävän kolmikymppisille, joten pari siideriä tulee nautittua (ja kakkuakin syötyä.) Tänään mä nautin ja olen vaan.

Kiloklubiin oon nyt taas ruvennut kirjaamaan syömisiä ja siitä mä oon tyytyväinen. Se oli niin toimiva työkalu heti alusta lähtien, joten why not? Tänään pallurat ei tule olemaan kaikki vihreällä, mutta huomenna on uusi päivä!

Ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille! <3



perjantai 24. toukokuuta 2013

Reality Check! (Katja)

Me nähtiin eilen Jassen kanssa taas ekaa kertaa miljoonaan vuoteen (eli kuukauteen). Mittailtiin taas ja multa on kahdessa kuukaudessa lähtenyt lantiolta 10cm ja vyötäröltä 10cm. Käsistä 3cm ja jaloista 3cm. Ei nyt päätä huimaa noi luvut, mutta kuitenkin kaikki on kotiinpäin!

No me tehtiin sitten pieni kävely lenkki, ja Jasmin lykki vaunuja ekan rundin. Tuli ylämäki ja mä lähdin sitten sitä juoksemaan ylös että sais kaiken irti lenkistä. Ohitin vanhemman naisen, joka sit oli sanonu Jasminille että ollaanko me mukana siinä Rakas sinusta on tullut pullukka ohjelmassa :) hahahah kyl mä repesin, mut samalla se kirpas.

Nykyään mua motivoi niin negatiiviset, kuin positiiset kommentit. Mä sain tuosta pullukka kommentista lisäpotkua ja aloitin aamun taas 35min jumpalla. Illalla ois tarkotus lähteä kävelleen vanhemmille käymään, ja siinä sitten kertyy 4km. 


Ja sitten tällänen BTW - ei liity mihinkään juttu: voitteko lukijat kertoa että mitä deodoranttia käytätte? Mä en enää uskalla noita kaupan perus dödöjä pistää, tuntuu että niissä on niin paljon kemikaaleja enkä sellasta lähelle rintoja halua ainakaan tällä hetkellä.

torstai 23. toukokuuta 2013

Jumpat (Katja)


Ollut pari laiskaa päivää sairasteluiden vuoksi, mutta eilen taas lähti jumpat kulkemaan. Illalla 30min kahvakuulaa ja aamulla 30min jalkoja. Tänään illalla vielä toivottavasti pidempi kävelylenkki tai vaihtoehtoisesti joku jumppa. 

Olis kiva jos sais jotain rutiinia tai tarkkaa ohjelma mitä noudattaa maksimoidakseen tulokset, mutta ei kertakaikkiaan ole nyt varaa PT:tä palkata. Ja toisaalta, mä teen vaan kotona jumppia, joten on varmasti vaikeeta sellaiselle tehdä ohjelmaa, jolla ei ole salia käytössä. Näillä mennään..

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Hömppää (Katja)


Mun äiti haki tänään Mion niille kylään, ja mä sain olla illan ihan yksikseni. TAI siis Main kanssa, mutta sitä ei vielä lasketa, kun ei se oikein tee mitään :) 
Me mentiin kauppaan tekemään vähän ostoksia tyhjään jääkaappiin ja ostamaan Mion 2v synttäreitä varten tarvikkeita. 


Yhden lapsen kanssa liikenteessä :) Niin helppoa


Mun illan ehdoton kohokohta oli subway patonki ja Hyvää päivää juoma. Koko komeuden kruunasi hömppä leffa ja nukkuva vauva. 
Elämä on ihanaa <3

tiistai 21. toukokuuta 2013

Oi, aurinko! (Jasmin)

Kyllä se on vaan ihanaa olla ulkona, kun aurinko paistaa ja lämmintä on. <3

Eilen lupaukseni mukaisesti kävin aamulenkillä. Latasin puhelimeen Sports Tracker-applikaation ja sen mukaan "juoksin" 4,4 km 38 minuuttiin -mutta reitistä tuli osa käveltyä, kun kesken lenkin tuli tärkeä puhelu. Eli about 40 minsaa menis nyt siihen viiteen kilsaan. Seuraavan kerran pitää sit kokeilla ilman sitä kävelyä niin tietäis sitten about sen ajan. En mä siis hirveen kaukana ole siitä 30 minsan tavoitteesta (no okei, 10 minsaa on kait aika kaukana!) - mut vois olla huonomminkin! Tästä on siis hyvä jatkaa. Mikäs siinä juostessa, kun meri on melkein koko ajan vieressä. Ah, kesä! <3


No eihän toi keskivauhti mitään päätä huimaa -mutta pääasia, että mä olen itse tyytyväinen! (niin, oonhan mä jo aikaisemmin kirjoittanut tänne, että mun "juoksu" on toisen kävelyvauhtia, hahahaha!)

Tänään aamulla mä tein Superdieetin ohjeiden mukaan aamutreenin. Paino nyt junnaa, mutta se ei ole mikään ihme, kun hiilareita on tullut ruokavalioon lisää. Oon nyt kuitenkin pyrkinyt pitämään SD:N aikana oppimani ruokarytmin. Huomaa kyllä heti, että noin 3 tunnin välein tulee nälkä.

Joko te ootte käyneet rannalla? Täällä on täys biitsi-keli jo!

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ryhtiliike (Jasmin)

Hei taas!

Kotiuduttu ollaan reissusta - no oikeesti jo perjantaina, mutta olin vielä serkkujen lapsenlikkana viikonlopun, joten nyt vasta "kunnolla" kotona.

Miss XL risteily meni ihan kivasti. Onneksi mulla oli äiskä mukana, koska muuten olisi ollut aika tylsää. Kisaa oli muutettu viime vuodesta hieman ja nopsaa sekin oli ohi, vain 20 minuutissa. Mutta nyt on uusi missi kruunattu ja mä oon taas "tavis". (No HAH! En mä kyllä koskaan mikään julkkis ollutkaan.. ;) )


Oli kuitenkin kiva tälläytyä - mulla oli mun uusi Tigerin pikkumusta päällä. Olin ostanut sen jo pari kuukautta sitten, mutta nyt oli "perfect fit". Se oli niiiiin ihana päällä ja oli kyllä seksikäs fiilis! Sain juhlia Seiskan piikkiin ja pääsin vähän tanssilattiallekin joraamaan, joka oli tosi jees. Aamulla olikin vähän heikompi happi. ;)

Käytiin perjantaina aamulla äiskän kanssa Tallinnassa pyörimässä parin tunnin yöunien jälkeen. On se kyllä ihana kaupunki. Olis kiva mennä sinne vähän pidemmäksikin aikaa kuin vain pariksi tunniksi. No ehkä ensi kesänä? Kotona Vaasassa oltiin sitten myöhään perjantai-iltana ja nukkumatti vei mut unten maille. Aamulla menin reippaana tietenkin sitten spinninkiin ja vähän ehkä hapokasta oli... Ainokin huomas sen ja tsemppas mua parempaan suoritukseen. Spinningin jälkeen pyöräilin mun serkusten luo ja olin sitten vahtina yön yli. Oli niiiin upea päivä! Mä otin terassilla aurinkoa ja välillä hypittiin trampalla bikinit päällä. Aivan ihanaa! Illasta pelattiin retro-monopolia. Se on varmaan joltain 70-luvulta. Ainakin markat oli vielä käytössä. :)


Illasta katottiin Euroviisuja - ei niissä kyllä mitään näkemisen arvoista ollut. :(

Täytyy kyllä myöntää, että laivareissu ja viikonloppu meni ruokailujen puolesta persiilleen. :/ Mutta ei auta itku markkinoilla vaan huomenna alkaa uusi viikko ja sitten taas kunnolla, eikös vaan? Ryhtiliike on siis paikallaan. 

Huomenna taidan lähteä juoksulenkille heti aamusta!

perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesä (Katja)

Mä heräsin eilen klo 7.00 aamujumpalle, ihan siis ilman herätyskelloa! Heti oli selanen fiilis et tästä tulee hyvä päivä, koska oli niin kaunis sää. Ei voi muuta kuin hymyillä ja olla onnellinen.

Ruokailut meni aika hyvin, paitsi että lusikka jäi kotiin niin jäi välipala rahka syömättä :-)

Rahka ja Marjoja
Porkkana ja Omena
Salaatti, 0,5prk tonnikalaa, 1dl raejuustoa, 30g pähkinää ja yksi viipale leipää
Tässä välissä oli yli 6h tauko syömisissä *SLAP ON MY FINGERS*
Sama kuin lounaalla mutta ilman pähkinöitä ja leipää
3 paistettua kanamunaa

Liikuntaa:
Cardio 35min
+ paljon kävelyä koko päivän mittaan.


Tyypillistä että mun lautasella käy pieni käsi noukkimassa kaikki fetajuustot ja oliivit omaan suuhunsa.

Me ollaan Mion ja Main kanssa aamusta iltaan ulkona, ja vain käväistään päikkäreillä kotona. Illalla oon taatusti väsy, ja nukkumatti tulee noutamaan jo 22 maissa.


Tänään on sitten vielä parempi sää, joten tietty lähettiin ulos heti herättyämme. Mä vein Mion puistoon ja lähdin Marian, Main ja Marian nimettömän pojan kanssa lenkillä. Aivan mahtavaa ulkoilla +20 jotain asteissa <3 Voinko hehkuttaa tätä säätä liikaa? 


Kävely päätettiin fondiksen terassille ja otin salaatti lounaan. Ruoka tietty maistuu aina.


keskiviikko 15. toukokuuta 2013

MISS XL (Jasmin)

Huomenna mun ura hallitsevana missinä päättyy, kun seuraava kruunataan. Vuosi meni aika nopeaa täytyy kyllä myöntää! Mä oon kyllä ollut aika "kiltti" missi - mua nyt ei ole hirveästi kiinnostanut olla lehtien palstoilla avautumassa turhista asioista, kuten jotkut missit. Tylsää, eiks je? ;)

Tässä vähän kuvia mun matkasta valtakunnan muhkeimmaksi missiksi vuosimallia 2012.

(Kuvat ovat itseni, muruni, siskoni ja Ari Lahden [7 Päivää] ottamia, eikä niitä saa kopioida.)

Semifinaali:




Kuvausten jälkeen kahvilla rakkaan ystävän kanssa


FINAALI:




Kruunajaiset:


Tää on otettu *just* kun mun nimi sanottiin... MIKÄ ILME! :D




Ja kyllä mua onniteltiin ja olin ihan pyörällä päästäni! :)



Ihania muistoja viime vuodelta. <3 





-20kg (Katja)


Tänään oli vaaka armollinen. 83,9kg, eli tasan -20kg aloituksesta.
Jäljellä tavoitteeseen 9,9-13,9 riippuen vähän siitä että mikä se lopullinen tavoite onkaan. Katsotaan sitä lähempänä.  Tärkeintä nyt on kuitenkin se että mulla on ihan sika super hyvä fiilis ja onnellinen olo itseni kanssa.

tiistai 14. toukokuuta 2013

äitien päivä (Katja)


Hei taas, pitkästä aikaa! Mä olen ollut kiireinen kun mies tuli taas ylläri käynnille. Aina kun se on täällä, jää tämä ja toinen blogi ihan paitsioon, kun on kiire elää sitä oikeaa elämää <3 
Hän päätti yllättää mut äitien päivän kunniaksi ja olikin täällä edellisenä iltana oven takana ruusu ja suklaa rasia mukanaan. Äitien päivänä sain sitten lahjaksi itselleni shoppailu päivän, jonka laskun kuittasi hän. Mä tietty heti maanantai aamuna heräsin innoissani siitä, että saan lapsettoman aamupäivän - ja vielä kaiken lisäksi ostosten parissa. Mä olen viimeeks ollut shoppailemmassa ihan noin muuten vaan varmaan joskus 3 vuotta sitten. Ai että, kyllä olikin mukavaa vaikka olikin vähän kiire. 
Erityisen speciaalia teki tästä shoppailu reissusta sen, että sain ostaa uudelle minälle uusia vaatteita - koossa L ja kyllä, koossa M!!

Pipi (Jasmin)

Ilkeä lääkäri-setä piikitti mua taas eilen. :(


No okei, nyt mä vähän liiottelin. Kyseinen lääkäri ei ole ilkeä, eikä se kyllä mikään setäkään ole. Varmaan max. 5 vuotta mua vanhempi. Mutta ei se kyllä kivaa ollut. Toki tämä kortisonipiikki ei aiheuttanut samanlaisia kipuilua kuin viimeks, joten pitää kait olla tyytyväinen. Lääkäri lupasi, että tämä oli viimeinen kerta, kun hän pistää muhun kortisonia. Peukku sille! Lääkäri oli siis kello 8 aamulla (ja mähän olin tottakai niin reippaana siellä - NOT) ja menin kyllä takaisin nukkumaan heti, kun pääsin kotiin ja koisasin melkein puoleen päivään asti. On nää pistämiset aina sen verran henkisesti vaativia juttuja mulle, et uni kyllä maistui. Loppupäivän otinkin ihan iisisti: normi hyötyliikuntaa pyöräilyn merkeissä, mutta ei mitään suurempaa.

Tänään oli taas niin ihana keli, että pistin taas juoksuksi. Tänään lenkin pituudeksi tuli 5,4 km, josta mä juoksin about 5kilsaa. Oon niin tyytyväinen itseeni!


Pitä vähän kikkailla, kun mä jälkikäteen yritin laskeskella, että kuinka paljon mä oikein juoksin. :D Reittiohjeen mukaan siis toi 5,4 km. Vähän tuli kävelyä, kun reippailin "aloituspisteeseen". Yhtämittaan kuitenkin juoksin, kun sen aloitin. Aikaa meni tietysti ylikauan. Itse asiassa en edes tiedä kuinka kauan, kun en ottanut aikaa... Mutta mä tässä vähän laskeskelin, että olis ihan hyvä käydä pari kertaa viikossa juoksemassa ja sit pari kertaa käydä reippaalla kävelylenkillä (ja siihen tietystä kotitreenit päälle). Juoksulenkiksi ajattelin nyt tota vitosta harrastaa, niin vois nähdä sen oman kehityksen ja siitä sitten ehkä pikkuhiljaa nostaa matkaa sitten. Olis joskus kiva juosta toi vitonen johonkin puoleen tuntiin -MUTTA SE ON VIELÄ TOSI KAUKAINEN AJATUS. Ehkä sitten joskus? :)

Mun ruokavalio ei nyt ole hirveästi muuttunut tällä viikolla. Oon nyt vähän laajentanut kasvisten kirjoa, mutta muuten aika lailla samoilla ohjeilla mennään. Ne oli niin helpot! Eikä varmaan oo kovin viisasta heti saman tien ruveta muuttamaan sitä ruokavaliota, mihin kroppa on tottunut. Mun ainaskin reagoi heti kaikkiin muutoksiin sillä, että vatsa lakkaa toimimasta (kun se toimii muutenkin hitaasti) ja sit mä turpoan ja kaikkea muuta "kivaa". Että pikkuhiljaa... 

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Vuoden eka juoksulenkki, check! (Jasmin)


Mulla on nyt pari viikkoa ollu semmonen kutina aamulenkeillä, että vois vaikka pistää juoksuksi ja tänään mä sit sen tein! About vuoden tauon jälkeen oli ihanaa hölkätä (niin -"juoksulenkki"- mä "juoksin" niin lujaa, että joku nopeampi kävelijä olis salettiin vetänyt ohi) ja mikä parasta: mä en pysähtynyt kertaakaan! Jipii! Tästä se sit alkaa, voin pikkuhiljaa ruveta nostattamaan kuntoa. :) Tämänpäivänen lenkki oli about 3 kilsaa, että sillä ei vielä hirveesti hurrata, mutta näin vuoden tauon jälkeen se oli mun mielestä ihan jees. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille! <3

p.s. edit: kaikesta parasta oli kuitenkin se, että hölkkäämisestä aiheutuva tärähtely ei sattunut olkapäähän. Pikkuhiljaa kohti kivutonta elämää!

lauantai 11. toukokuuta 2013

Se oli sit siinä! (Jasmin)

Lauantai ja Superdieetin loppu. 

Mitä fiiliksiä?
Noh, aloitetaan siitä, että kärsivällisyyttä tää on kyllä vaatinut. Mullahan paino lähti nousuun heti SD:n aloituksen jälkeen (okei, ei mitään hirmulukuja, mutta silti!) ja monena aamuna on ensimmäisenä ajatuksena ollut, että MIKSI?? Kolmannella viikolla mä olin niin valmis heittämään kirveen kaivoon, kun ei niitä tuloksia näkynyt missään. Ei kuulkaas ylpeys kuitenkaan antanut periksi. No, rupeshan sitten loppuviimein tapahtumaan ja aika nopeaa niitä kiloja sitten tippui! Eilen oli tosin ihan ihmeellinen päivä - mua väsytti ihan sikana koko päivän ja mulla oli muutenkin tosi raskas olo. En kyllä saanut aikaseksi minkään sortin treeniä. Muuten jäi ihan positiivinen fiilis koko dieetistä. Ihanaa, että se nyt on kuitenkin ohi ja saa taas monipuolisemman ruokavalion!

Tuloksia
Virallinen lukema:


Aloituspainohan Superdieetin alussa oli 85,5 kg, joten tiputusta tuli -4,6kg. Ei paha! Itseasiassa mä olen ihan tyytyväinen. Mahdollisuus olisi ollut parempaankin tulokseen, mutta vatsa ei oo taas toiminut kahteen päivään, joten näillä mennään.

Vaikka sanoin, että tänään loppuu SD niin oon mä silti syönyt ja treenannut tänään ohjeiden mukaisesti. Aamulla olin spinningissä ja siihen päälle tein treenin. Illalla ollaan murun kanssa menossa ulos syömään ja *yritän* olla potematta huonoa omaatuntoa. :D

Mun tavoite on päästä alle 80 kilon kesäkuuhun mennessä. Toivottakaa onnea!!!! Onhan se nyt kiva, että painoa on tippunut nopeassakin tahdissa, mutta nyt mulla ei oo enää niin kiire. Mä haluaisin saavuttaa tavoitteeni, eli 70 kiloa, jouluun mennessä. 


p.s. näin tänään tälläisen kaupassa ja pakkohan se oli ostaa. Kun mä oon niin kulta <3


Päivä kuvina (Katja)


Supertehokkaita oltu tämä aamupäivä lasten kanssa. Ekaks lähdettiin kauppaan. Matkaa eestaas on sellanen 1,5km eli iha hyvä lämmittely. Hiki tuli siinä vaiheessa kun kannoin yhtä painavaa ostoskassia kotiin, ja toisella kädellä työnsin rattaita. 

 Kun tultiin kotiin oli hyvä jatkaa hikijumpalla. Tein 40min jalat + cardio. Tein kuolemaa puolessa välissä jo. 

 Imuroitiin

 Ihasteltu pikkusiskoa ja imetetty urheiluliiveissä - ei ollut ihan paras mahdollinen vaate siihen puuhaan. 

 Suunniteltu ruokia

 Valmistettu ruoka

 Ja pussitettu pakkaseen. 45g pastaa ja 120g lihaa

JA nyt poika nukkuu, Mai heräs just ja mä ajattelin istahtaa sohvalle, syödä ja rentoutua hiljaisuudessa. Edessä vielä tänään 4km lenkki kaverille.

Moro!

torstai 9. toukokuuta 2013

Elämäni ekat (Katja)

Urheilu liivit! Mä tein toissapäivänä kotijumppaa ja huomasin ettei tuo varustus ainakaan parantanut treeniä yhtään. Erityisesti nyt imettäessä olen kokoa mega-jotain niin liivit tuli kyllä tarpeeseen.